Duguláselhárító II. kerület

Duguláselhárító II. kerület

Hétvégi womázás II. kerület Ábránd utca

2020. május 28. - buricsabi

Hétvégi womázás II. kerület Ábránd utca

Csongrádi László II. kerület Ábránd utcai duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma lefolyó tisztítás, II. kerület Ábránd utca és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Az alábbi képet érintőképernyős telefonon megérintve akár azonnal is tárcsázhat:

duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca 

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. II. kerület Ábránd utcai duguláselhárító gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is folyamatos készenléttel vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

II. kerület Ábránd utca területén gyakorlatilag bármilyen típusú ügyfél hívását várom:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Étkezdék lefolyórendszerének takarítása
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak zsírtalanítása

 

II. kerület Ábránd utcai duguláselhárítási tevékenységeim

  • Beltéri lefolyók duguláselhárítása, rutinszerű átmosása II. kerület Ábránd utca
  • Csatorna tisztítás és karbantartás II. kerület Ábránd utca
  • Vegyszeres takarítás és az azt követő szagmentesítés II. kerület Ábránd utca
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása II. kerület Ábránd utca
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából II. kerület Ábránd utca
  • Közműhálózat duguláselhárítása II. kerület Ábránd utca
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat II. kerület Ábránd utca
  • Esővezeték tisztítás II. kerület Ábránd utca
  • Strang vezetékek womázása II. kerület Ábránd utca
  • duguláselhárítás éjjel-nappal II. kerület Ábránd utca
  • duguláselhárítás díja
  • duguláselhárítás csőgörénnyel
  • duguláselhárítás hétvégén
  • duguláselhárítás praktikák II. kerület Ábránd utca
  • wc duguláselhárítás vegyszerrel

duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást II. kerület Ábránd utca területén:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 2 évtizede vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Folyamatosan fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás ára elfogadható, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.

woma csatornatisztítás II. kerület Ábránd utca

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért jönnek létre dugulások a lakásban és lakáson kívül. Sokszor a dugulások oka a túlzásba vitt mosogató és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha összefoglalásképpen kellene hasznos tanácsot adnom, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a WC illatosító melegágya a dugulásoknak. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja II. kerület Ábránd utca vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Ha kíváncsi az árakra, kérem, kattintson erre a hivatkozásra: dugulás megszüntetés munkadíj II. kerület Ábránd utca. Telefonszámom: +36 20 293 4400.

II. kerület Ábránd utca olcsó duguláselhárító

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy megkopasszon egy házhoz kiszálló szakember?

Merő jóindulatból csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy a legokosabb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legjobb ajánlólevél az elégedett megrendelő. Szívesen adok elégedett ügyfeleim közül néhányuk telefonszámát, ha viszont az alábbi linkre klikkel, áttekintheti, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Korábbi duguláselhárítási munkáim.

 

Sokáig tart a dugulásmentesítés?

Azt lehet mondani, hogy a házon belüli dugulások elhárítása általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a kültéri problémák elhárítása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

 

Az előrelátásomnak köszönhetően rendelkezem a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító csőgörény

 

Érdemes megrendelni a csatornahálózat tervszerű átmosatását pl. womával?

Erre nyilvánvalóan nem lehet minden esetben beleegyező választ adni. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, ezután nem kell félnie attól, hogy dugulások történnek a lakásában, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és a zuhanytálca dugulása ennek folytán alakul ki, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ugyanakkor megeshet, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a problémás helyek átalakítása.

 

Otthoni duguláselhárítás?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor először vegyszeres kezelés alkalmazását, ebből is a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az aranyszabály, hogy mindig használjunk nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató dugulás megszüntetése

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem az ételmaradékok leülepedése okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e lerakódás vagy eltömődés. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha össze is tudjuk rakni! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

duguláselhárítás csőgörénnyel

Kád dugulásainak mentesítése

Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét bőséges forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez takarja be a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a zuhanycsövet, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC dugulásmentesítési tanácsok

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, ezért marad a WC-pumpával való tisztítás. Mindenképpen számoljon vele, hogy a lefolyótisztító szerek használatakor megeshet, hogy az emberi szervezetre káros gázok jönnek létre, ebből következően feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Javasolt vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, woma lefolyótisztítás II. kerület Ábránd utca és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László II. kerület Ábránd utcai duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Szólj hozzá!
24 órás duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca mennyibe kerül a duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca duguláselhárítás bontás nélkül II. kerület Ábránd utca duguláselhárítás csatornatisztítás II. kerület Ábránd utca duguláselhárítás levegővel II. kerület Ábránd utca wc duguláselhárítás házilag II. kerület Ábránd utca duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca dugulás mentesítés II. kerület Ábránd utca dugulások megszüntetése II. kerület Ábránd utca duguláselhárító gyorsszolgálat II. kerület Ábránd utca lefolyórendszer tisztítás II. kerület Ábránd utca WC dugulás megszüntetése II. kerület Ábránd utca mosogató dugulás megszüntetése II. kerület Ábránd utca padlóösszefolyó kitisztítása II. kerület Ábránd utca csőtörés II. kerület Ábránd utca szennyvízhálózat bekötése II. kerület Ábránd utca lefolyó nyomvonal átalakítása II. kerület Ábránd utca fertőtlenítő takarítás II. kerület Ábránd utca dugulás utáni szagtalanítás II. kerület Ábránd utca beázás utáni takarítás II. kerület Ábránd utca pince szivattyúzás II. kerület Ábránd utca pincetakarítás II. kerület Ábránd utca woma II. kerület Ábránd utca womázás II. kerület Ábránd utca woma csatornatisztítás II. kerület Ábránd utca woma duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca vízvezeték szerelés II. kerület Ábránd utca mosogató szifon kitisztítása II. kerület Ábránd utca szűrőtisztítás II. kerület Ábránd utca mosdó dugulás II. kerület Ábránd utca dugulás ellen II. kerület Ábránd utca gépi duguláselhárítás II. kerület Ábránd utca csőgörény II. kerület Ábránd utca

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-ii-kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr9915727080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása