Duguláselhárító II. kerület

Duguláselhárító II. kerület

Korrekt dugulás mentesítés II. kerület Ábrányi Emil utca

2020. május 28. - buricsabi

Korrekt dugulás mentesítés II. kerület Ábrányi Emil utca

Csongrádi László II. kerület Ábrányi Emil utcai duguláselhárító szakember non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma csatornatisztítás, II. kerület Ábrányi Emil utca és Bp. vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca 

Segíthetek mosogató, WC, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, alapvezetékek és vastag strangok duguláselhárításában. II. kerület Ábrányi Emil utcai dugulás megszüntető gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

 

II. kerület Ábrányi Emil utca területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Közintézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
  • Szerelőműhelyek lefolyóinak vegyszeres maratása

 

II. kerület Ábrányi Emil utcai dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

  • Beltéri alapvezetékek duguláselhárítása, rendszeres karbantartása II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Csatorna tisztítás és karbantartás II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Szuez-szifon átjárhatóságának biztosítása II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Közműhálózat duguláselhárítása II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Esővezeték tisztítás II. kerület Ábrányi Emil utca
  • Strang vezetékek womázása II. kerület Ábrányi Emil utca
  • duguláselhárítás éjjel-nappal
  • duguláselhárítás díja II. kerület Ábrányi Emil utca
  • duguláselhárítás citromsavval
  • duguláselhárítás csatornatisztítás II. kerület Ábrányi Emil utca
  • duguláselhárítás szerek
  • wc duguláselhárítás házilag II. kerület Ábrányi Emil utca

étterem duguláselhárítása

Ezekkel az előnyökkel jár, ha rám bízza a duguláselhárítást II. kerület Ábrányi Emil utca területén:

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 20 éve vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
  3. Szüntelenül bővítem az eszközeim tárházát, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy a munkák elvégzése még gyorsabban és olcsóbban lehetséges, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás árak korrektek, átláthatók, nincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: elérhető vagyok a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Munkámat teljes odaadással végzem, éppen úgy, mintha a saját magam lakásában hárítanám el a dugulást. A gyorsszolgálati munka befejeztével mindig feltakarítok, nem hagyok hátra mocskot. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.

duguláselhárítás fertőtlenítés szagtalanítás

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Mit lehet tenni a dugulások megelőzése végett?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy mi a fellépő dugulások oka. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

 

A fent ismertetett problémán kívül a tampon melegágya a dugulásoknak. A WC csésze nem szemetes, csak WC-papírt dobjon bele, még a használt étolajat se öntse bele!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca vonzáskörzetében?

A dugulás mentesítés fix áras, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Az árak megtekinthetők ide kattintva: duguláselhárító munkadíjak II. kerület Ábrányi Emil utca. Telefonszámom: +36 20 293 4400.

Nonstop 24 orás duguláselhárítás

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy duguláselhárító?

Merő jóindulatból csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy a legokosabb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legőszintébb reklám az elégedett kuncsaft. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy milyen megrendelőknél szüntettem már meg korábban valamilyen dugulást: Referencia ügyfelek korábbi munkáimból.

 

Mennyi ideig tart a dugulások elhárítása?

Azt lehet mondani, hogy a házon belüli lefolyótisztítás általában rövidebb idő alatt kivitelezhető, míg a lakáson kívüli problémák megoldása sokkal összetettebb feladatnak szokott bizonyulni. Gyakran futok bele tervezési hibákba, amikor kiderül, hogy a duguláselhárító spirál sem tud bekanyarodni úgy, ahogy a csővezetékek, lefolyók mennek az aljzatbetonban vagy a falakban.

 

Ehhez kapcsolódó kérdés szokott lenni a falbontás nélküli duguláselhárítás. Azt lehet mondani, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

 

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz a csővezetékek hosszabb idejű, szabad átfolyását szavatolva tudom megszüntetni a fennálló hibákat.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

duguláselhárító spirálok

 

Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Erre az a korrekt válasz, hogy attól függ. Tanácsolhatnám mindenkinek, hogy mindenki költsön a tervezett rendszerkarbantartásra, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

 

Ha például egy csatornahálózatot helytelenül terveznek meg, és emiatt keletkeznek eltömődések a mosogatószifonban, akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy hallgasson rám ilyenkor, válassza a leghatékonyabb duguláselhárítást, ötletem az érintett csőszakasz kiásása és a hibaforrás teljes javítása.

 

Duguláselhárítás házilagosan?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Mivel gyorsan alkalmazható módszert szeretnék javasolni ebből a célból először a vegyszerrel való átmosást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz lefolyóba öntését ajánlom ilyen sorrendben, és 15-20 percet kell várni, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

 

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy folyassunk sokáig bőséges mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a kávézacc okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e bármi probléma. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem a szifonban és az ahhoz kapcsolódó, falon kívüli csővezetékekben van zsírlerakódás, akkor öntsünk a a csőrendszerbe lefolyó tisztítószert, és reggel bőséges forró vizet öntsünk bele.

 

dugulás mentesítés

Kád dugulásának megszüntetése

Először a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A beöntött lefolyótisztítót nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC duguláselhárítási javaslatok

A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, csak a pumpálás lehetséges. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a vegyszerek alkalmazása során előfordulhat, hogy ártalmas gőzök jönnek létre, ezért feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Duguláselhárításra javallott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. Kerülje a Tiret használatát.

 

Nem folyóméter áron történő duguláselhárítás, womázás II. kerület Ábrányi Emil utca és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László II. kerület Ábrányi Emil utcai duguláselhárító szakember rendelkezésére áll a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!

Szólj hozzá!
duguláselhárítás éjjel-nappal II. kerület Ábrányi Emil utca duguláselhárítás díja II. kerület Ábrányi Emil utca duguláselhárítás kamerával II. kerület Ábrányi Emil utca ipari duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca duguláselhárítás levegővel II. kerület Ábrányi Emil utca wc duguláselhárítás házilag II. kerület Ábrányi Emil utca duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca dugulás mentesítés II. kerület Ábrányi Emil utca dugulások megszüntetése II. kerület Ábrányi Emil utca duguláselhárító gyorsszolgálat II. kerület Ábrányi Emil utca lefolyórendszer tisztítás II. kerület Ábrányi Emil utca WC dugulás megszüntetése II. kerület Ábrányi Emil utca mosogató dugulás megszüntetése II. kerület Ábrányi Emil utca padlóösszefolyó kitisztítása II. kerület Ábrányi Emil utca csőtörés II. kerület Ábrányi Emil utca szennyvízhálózat bekötése II. kerület Ábrányi Emil utca lefolyó nyomvonal átalakítása II. kerület Ábrányi Emil utca fertőtlenítő takarítás II. kerület Ábrányi Emil utca dugulás utáni szagtalanítás II. kerület Ábrányi Emil utca beázás utáni takarítás II. kerület Ábrányi Emil utca pince szivattyúzás II. kerület Ábrányi Emil utca pincetakarítás II. kerület Ábrányi Emil utca woma II. kerület Ábrányi Emil utca womázás II. kerület Ábrányi Emil utca woma csatornatisztítás II. kerület Ábrányi Emil utca woma duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca vízvezeték szerelés II. kerület Ábrányi Emil utca mosogató szifon kitisztítása II. kerület Ábrányi Emil utca szűrőtisztítás II. kerület Ábrányi Emil utca mosdó dugulás II. kerület Ábrányi Emil utca dugulás ellen II. kerület Ábrányi Emil utca gépi duguláselhárítás II. kerület Ábrányi Emil utca csőgörény II. kerület Ábrányi Emil utca

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas-ii-kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr4615727082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása